الاســــــــــــــم  (     Name        ) : خليل إبراهيم خليل  (  Khalil Ibrahim Khalil )
  الدرجة الوظيفية (  Ac. Positions ) : أستاذ مساعد متفرغ  (  )
  البريد الالكتروني (      E-mail       ) : kik00@fayoum.edu.eg
  الـكــلــــيــــــــة (       Faculty     ) : كلية الزراعة  ( Faculty of Agriculture  )
  القســــــــــــــم (  Department  ) : علوم وتكنولوجيا الأغذية  ( Food Sciences  )
  كـــــــــــــــــــود (  MIS CODE     ) : 353
لتعديل البيانات الاساسية يرجي الاتصال بمسئول MIS بكليتكم

    
البريد الالكتروني الجامعي
      لم يتم اختياره بعد

 
معيد03/07/1977 Demonstrator
مدرس مساعد29/06/1981 Assistant Lecturer
مدرس23/01/1991 Lecturer
استاذ مساعد30/10/2002 Assistant Professor
أستاذ مساعد متفرغ27/08/2009  

تعديل بيانات التدرج الوظيفي يرجي الاتصال بمسئول MIS بكليتكم

        السيرة الذاتية(عربي)           .English C.V

لم تضف مجالات بحثية
 

البحثتاريخ اخر تحديث
"Stability and utilization of red pigments from red beet roots (beta vulgaris L.) as a natural food colorants". 4th Arabic Conference in Food and Dairy Science and Technology, Mansura, 10-14 Nov., 2008. 31/12/2012
"Extraction, encapsulation and utilization of red color pigment from Roselle calyces".4th Arabic Conference in Food Science and Technology, Alexandria, 2008. 31/12/2012
"Chemical, nutritional and biological studies on recycled roasted sesame seeds on some food products". J. Biol .Chem. Environ Sci. 2 (3,) 333- 349 31/12/2012
"Antimicrobial and Hormones Residues in Food Products",Supreme Council of Universities, Egypt, 2002. 31/12/2012
"Quality evaluation of protein isolate prepared from shrimp wastes",Menofiya J. Agric. Res. Vol. 27, No. 4, 955-969, 2002. 31/12/2012
"Production, evaluation and utilization of date syrup concentrate (dibis)",Egypt. J. Food Sci., Vol.30, No. 2, 179-203, 2002 31/12/2012
"Production of mango powder by foam – drying of the juice",Egypt. J. Food Sci., Vol.30, No. 1, 23-41, 2002 31/12/2012
"Processing parameters, quality evaluation and storage stability of raisiin prepared by osmotic dehydration prior to air – drying of grapes" ,Menofiya J. Agric. Res. Vol. 27, No. 4, 971-989, 2002 31/12/2012
"Optimization of processing parameters and storage stability of mango and guava leathe",Menofiya J. Agric. Res. Vol. 22, No. 3, 831-856, 1997 31/12/2012
"The effect of germination conditions and some processing methods on nutritive value of nabet".Res. Bull. Home Econ. Menoufia Univ., Vol.5, No.2, 7-9, 1995 31/12/2012
12