الاســــــــــــــم  (     Name        ) : وداد عزب مترى  (  Wedad Azab Matary )
  الدرجة الوظيفية (  Ac. Positions ) : أستاذ  ( Professor  )
  البريد الالكتروني (      E-mail       ) : wam01@fayoum.edu.eg
  الـكــلــــيــــــــة (       Faculty     ) : كلية الزراعة  ( Faculty of Agriculture  )
  القســــــــــــــم (  Department  ) : الألبان  (  )
  كـــــــــــــــــــود (  MIS CODE     ) : 167
لتعديل البيانات الاساسية يرجي الاتصال بمسئول MIS بكليتكم

    
البريد الالكتروني الجامعي
      لم يتم اختياره بعد

 
معيد06/11/1984 Demonstrator
مدرس مساعد06/05/1990 Assistant Lecturer
مدرس26/06/1996 Lecturer
استاذ مساعد30/03/2005 Assistant Professor
أستاذ26/01/2011 Professor

تعديل بيانات التدرج الوظيفي يرجي الاتصال بمسئول MIS بكليتكم

        السيرة الذاتية(عربي)           .English C.V

1 Buffalo Milk
2 derivatives
3 ice cream
4 legumes
5 organoleptic properties
 

البحثتاريخ اخر تحديث
wedad Azab Metry Studies on Cottage Cheese”. Department of Dairing - Faculty of Agriculture at Fayoum - Cairo University 27/12/2012
wedad Azab Metry “Studies On Buffalo Milk And Some Of Its Products”. Dairying Department - Faculty of Agriculture - Cairo University - Fayoum 27/12/2012
Ibrahim , Azza M.; K.M.Atalla and Wedad , A. Metry ( 2003 ) “Microbiological , chemical and Organoleptic studies to produce desirable and safety Domiati cheese ”. Egypt. J .Appl. Sci ; 18 ( 12 B ) : 655 – 674 . 27/12/2012
Metry , Wedad A. ( 2004 )“Ultrafiltered soft cheese as affected by soymilk , Lactobacillus acidophilus starter and certain flavour additives ”. J. Agric . Sci . Mansoura Univ .,vol . 29 , no . 11 : 6369 – 6388 . 27/12/2012
Metry ,Wedad A. , M.A. EL – Batawy , M.A.Zedan and H.S.M EL-Tawel ( 2004 ) “Utilization of goats' milk in Edam – like cheese making ”. Alex . J. Fd . Sci . & Technol .vol . 1 , no . 2 , pp. 1 – 12 . 27/12/2012
EL- Batawy , M.A.; Wedad A.Metry ; Zedan , M.A. and El- Tawel H.S.M ( 2004 ) “Influence of salting method on the quality of Edam cheese”. Proc.The 9 th Egyption Conf . for Dairy Sci . & Tech. " Milk and Dairy products for a Healthy future " , Cairo , Egypt .493 – 508 27/12/2012
EL- Batawy M.A.; Zedan M.A.; Wedad A . Metrry and EL-Tawel H.S. ( 2004 ) “Use of ultrafilteration technique in Edam – like cheese making ”. Minufiya J . Agric . Res . vol . 29 , no . 3 : 611 – 622 . 27/12/2012
Rateeba B. EL Tantawy ; Wedad A. M. ; Mohamed , O. EL-Demerdash ; Abd EL-Baky , H.M.Abd EL-Aziz ( 2006 ) “Effect of Cardamom , thyme and Clove powder on the composition and quality of white soft cheese made from goats' milk ”. Assiut J.Agric. Sci . , vol . 37 no. 4 : 139 – 157 . 27/12/2012
PROPERTIESOF BIOGURT DURING STORAGE AS INFLUENCED BY CERTAIN DRIED HERBS AND THEIR OILS METRY,WEDAD.;NEIMAT A.H.ELEWA;M.OEL.Demerdash and Warda M.a.Ebid . 27/12/2012
Studies on Cottage I. Effect of Some Technological Parametars on Making Cottage Cheese by direct Acidification . 27/12/2012
12