البيانات الاساسية


  الاســــــــــــــم  (     Name        ) : وداد عزب مترى  (  Wedad Azab Matary )
  الدرجة الوظيفية (  Ac. Positions ) : أستاذ  ( Professor  )
  البريد الالكتروني (      E-mail       ) : wam01@fayoum.edu.eg
البريد الالكتروني الجامعي البديل(Alias Email): لم يتم اختياره بعد
  الـكــلــــيــــــــة (       Faculty     ) : كلية الزراعة  ( Faculty of Agriculture  )
  القســــــــــــــم (  Department  ) : الألبان  (  )
  كـــــــــــــــــــود (  MIS CODE     ) : 167
  رابط السيرة الذاتية:     السيرة الذاتية(عربي)           .English C.V

التدرج الوظيفي
معيد06/11/1984 Demonstrator
مدرس مساعد06/05/1990 Assistant Lecturer
مدرس26/06/1996 Lecturer
استاذ مساعد30/03/2005 Assistant Professor
أستاذ26/01/2011 Professor
 
الابحاث العلمية

البحثتاريخ اخر تحديث
wedad Azab Metry Studies on Cottage Cheese”. Department of Dairing - Faculty of Agriculture at Fayoum - Cairo University 27/12/2012
wedad Azab Metry “Studies On Buffalo Milk And Some Of Its Products”. Dairying Department - Faculty of Agriculture - Cairo University - Fayoum 27/12/2012
Ibrahim , Azza M.; K.M.Atalla and Wedad , A. Metry ( 2003 ) “Microbiological , chemical and Organoleptic studies to produce desirable and safety Domiati cheese ”. Egypt. J .Appl. Sci ; 18 ( 12 B ) : 655 – 674 . 27/12/2012
Metry , Wedad A. ( 2004 )“Ultrafiltered soft cheese as affected by soymilk , Lactobacillus acidophilus starter and certain flavour additives ”. J. Agric . Sci . Mansoura Univ .,vol . 29 , no . 11 : 6369 – 6388 . 27/12/2012
Metry ,Wedad A. , M.A. EL – Batawy , M.A.Zedan and H.S.M EL-Tawel ( 2004 ) “Utilization of goats' milk in Edam – like cheese making ”. Alex . J. Fd . Sci . & Technol .vol . 1 , no . 2 , pp. 1 – 12 . 27/12/2012
EL- Batawy , M.A.; Wedad A.Metry ; Zedan , M.A. and El- Tawel H.S.M ( 2004 ) “Influence of salting method on the quality of Edam cheese”. Proc.The 9 th Egyption Conf . for Dairy Sci . & Tech. " Milk and Dairy products for a Healthy future " , Cairo , Egypt .493 – 508 27/12/2012
EL- Batawy M.A.; Zedan M.A.; Wedad A . Metrry and EL-Tawel H.S. ( 2004 ) “Use of ultrafilteration technique in Edam – like cheese making ”. Minufiya J . Agric . Res . vol . 29 , no . 3 : 611 – 622 .27/12/2012
Rateeba B. EL Tantawy ; Wedad A. M. ; Mohamed , O. EL-Demerdash ; Abd EL-Baky , H.M.Abd EL-Aziz ( 2006 ) “Effect of Cardamom , thyme and Clove powder on the composition and quality of white soft cheese made from goats' milk ”. Assiut J.Agric. Sci . , vol . 37 no. 4 : 139 – 157 .27/12/2012
PROPERTIESOF BIOGURT DURING STORAGE AS INFLUENCED BY CERTAIN DRIED HERBS AND THEIR OILS METRY,WEDAD.;NEIMAT A.H.ELEWA;M.OEL.Demerdash and Warda M.a.Ebid .27/12/2012
Studies on Cottage I. Effect of Some Technological Parametars on Making Cottage Cheese by direct Acidification .27/12/2012
12

مجالات الابحاث
1 Buffalo Milk
2 derivatives
3 ice cream
4 legumes
5 organoleptic properties

الملفات العلمية
لا يوجد ملفات علمية منشورة

المؤتمرات العلمية
لا يوجد مؤتمرات علمية منشورة

الدورات التدريبية
لا يوجد دورات تدريبية منشورة

ورش العمل
لا يوجد ورش عمل منشورة

الرابط المختصر