البيانات الاساسية


  الاســــــــــــــم  (     Name        ) : خليل إبراهيم خليل  (  Khalil Ibrahim Khalil )
  الدرجة الوظيفية (  Ac. Positions ) : أستاذ مساعد متفرغ  (  )
  البريد الالكتروني (      E-mail       ) : kik00@fayoum.edu.eg
البريد الالكتروني الجامعي البديل(Alias Email): لم يتم اختياره بعد
  الـكــلــــيــــــــة (       Faculty     ) : كلية الزراعة  ( Faculty of Agriculture  )
  القســــــــــــــم (  Department  ) : علوم وتكنولوجيا الأغذية  ( Food Sciences  )
  كـــــــــــــــــــود (  MIS CODE     ) : 353
  رابط السيرة الذاتية:     السيرة الذاتية(عربي)           .English C.V

التدرج الوظيفي
معيد03/07/1977 Demonstrator
مدرس مساعد29/06/1981 Assistant Lecturer
مدرس23/01/1991 Lecturer
استاذ مساعد30/10/2002 Assistant Professor
أستاذ مساعد متفرغ27/08/2009  
 
الابحاث العلمية

البحثتاريخ اخر تحديث
"Stability and utilization of red pigments from red beet roots (beta vulgaris L.) as a natural food colorants". 4th Arabic Conference in Food and Dairy Science and Technology, Mansura, 10-14 Nov., 2008.31/12/2012
"Extraction, encapsulation and utilization of red color pigment from Roselle calyces".4th Arabic Conference in Food Science and Technology, Alexandria, 2008.31/12/2012
"Chemical, nutritional and biological studies on recycled roasted sesame seeds on some food products". J. Biol .Chem. Environ Sci. 2 (3,) 333- 349 31/12/2012
"Antimicrobial and Hormones Residues in Food Products",Supreme Council of Universities, Egypt, 2002.31/12/2012
"Quality evaluation of protein isolate prepared from shrimp wastes",Menofiya J. Agric. Res. Vol. 27, No. 4, 955-969, 2002.31/12/2012
"Production, evaluation and utilization of date syrup concentrate (dibis)",Egypt. J. Food Sci., Vol.30, No. 2, 179-203, 200231/12/2012
"Production of mango powder by foam – drying of the juice",Egypt. J. Food Sci., Vol.30, No. 1, 23-41, 200231/12/2012
"Processing parameters, quality evaluation and storage stability of raisiin prepared by osmotic dehydration prior to air – drying of grapes" ,Menofiya J. Agric. Res. Vol. 27, No. 4, 971-989, 200231/12/2012
"Optimization of processing parameters and storage stability of mango and guava leathe",Menofiya J. Agric. Res. Vol. 22, No. 3, 831-856, 199731/12/2012
"The effect of germination conditions and some processing methods on nutritive value of nabet".Res. Bull. Home Econ. Menoufia Univ., Vol.5, No.2, 7-9, 199531/12/2012
12

مجالات الابحاث
لم تضف مجالات بحثية

الملفات العلمية
لا يوجد ملفات علمية منشورة

المؤتمرات العلمية
لا يوجد مؤتمرات علمية منشورة

الدورات التدريبية
لا يوجد دورات تدريبية منشورة

ورش العمل
لا يوجد ورش عمل منشورة

الرابط المختصر