البيانات الاساسية


  الاســــــــــــــم  (     Name        ) : مصطفى كمال مصطفى  (  Mostafa Kamal Mostafa )
  الدرجة الوظيفية (  Ac. Positions ) : أستاذ متفرغ  ( Full Time Professor  )
  البريد الالكتروني (      E-mail       ) : mkm01@fayoum.edu.eg
البريد الالكتروني الجامعي البديل(Alias Email): لم يتم اختياره بعد
  الـكــلــــيــــــــة (       Faculty     ) : كلية الزراعة  ( Faculty of Agriculture  )
  القســــــــــــــم (  Department  ) : صناعات غذائية  (  )
  كـــــــــــــــــــود (  MIS CODE     ) : 352
  رابط السيرة الذاتية:     السيرة الذاتية(عربي)           .English C.V

التدرج الوظيفي
مدرس31/07/1978 Lecturer
استاذ مساعد04/08/1982 Assistant Professor
أستاذ26/10/198801/08/2003Professor
أستاذ متفرغ01/08/2003 Full Time Professor
 
الابحاث العلمية

البحثتاريخ اخر تحديث
Minimizing the use of yeast in bread-making by continuous propagation in nano fermenter units. Knowledge Based Industries & Nanotechnology Conference, Doha, Qatar, (2008) 31/12/2012
Biological evaluation of pan bread fortified with some legumes flour. Knowledge Based Industries & Nanotechnology Conference, Doha, Qatar, (2008) 31/12/2012
Functional, rheological properties and protein digestibility ( in vitro ) of wheat dough supplemented with some legumes flour. Annals of Agric. Sc. Moshtohor, Vol. 45(4): 1555-1564.(2007) 31/12/2012
Utilization of solar energy in the drying of some medical and aromatic plants. Minufiya J. Agric. Res. Vol. 27 No. 4 (1) 939 – 954, (2002)31/12/2012
Production of mango powder by foam drying of the juice. Egypt. J. of Food Science, Vol. 30 No.1, 23 -41 (2002) 31/12/2012
Microbiological and nutritional properties of Taamia, a traditional Egyptian food. Third International Conference on Culinary Arts and Science, Cairo, Egypt, (2001) 31/12/2012
Nutritional evaluation and microbiological survey of some Egyptian foods. I. Koshary. 6th Arabic Conference on Food Science & Technology., Cairo, Egypt, (1999)31/12/2012
Effect of using different types of fat and soy bean gum on cake quality. Fayoum J. of Agric. Res. & Development, Fac. of Agric., Fayoum, Cairo Univ., Vol. 9, No. 1, 303-313, (1995) 31/12/2012
Effect of storage period and infestation with flour beetles, Tribolium confusum Duv. on Semolina characteristics. Fayoum J. of Agric. Res. & Development, Fac. of Agric., Fayoum, Cairo Univ., Vol. 5, No. 1, 87-99, (1991) 31/12/2012
Triticale flour characteristics as affected by its extraction rate. Fourth Arab Conf. of Food Sci. & Technology, Cairo, Egypt, (1991) 31/12/2012
12345

مجالات الابحاث
لم تضف مجالات بحثية

الملفات العلمية
لا يوجد ملفات علمية منشورة

المؤتمرات العلمية
لا يوجد مؤتمرات علمية منشورة

الدورات التدريبية
لا يوجد دورات تدريبية منشورة

ورش العمل
لا يوجد ورش عمل منشورة

الرابط المختصر